2009. április 25., szombat

Fájok....

Minden fájdalomnak megvan a tanulsága.
Honoré de Balzac


..... ok., de először adjon valaki valamit, amitől elmúlik:-(....

7 megjegyzés:

Milene írta...

Jaj!
Ez nem jó. Jobban vagy?
Orvos? Látott már?
Aggódok...

galina írta...

Kedves vagy Citromfű, köszönöm.... nem, még nem jobb, de már elvesztettem a türelmemet, és igen, ezért "látott már orvos":-) Rájöttem, hogy milyen lüketyúk vagyok....az utóbbi években túl sokszor mondogattam, hogy a haláltól tulajdonképpen már nem, de a fájdalomtól nagyon félek... hát megkaptam... a dokinéni szerint ez már velem marad. A kimondott szavakra meg tessék vigyázni....

Milene írta...

Galina, az nem jó, ha ez veled marad:( Reuma? Vagy még szörnyűbb?

fülike írta...

????????
Mi történt???? Mi baj drága Barátném????
"Mindenki fejében születik egy történet. És aztán abból alakul ki az Élete. Ha nem írod meg ezt a történetet, egyszer megteszi helyetted más."
Nincs velünk maradó fájdalom, csak ha ezt fogadjuk el igaznak. TE magad formálod a sorsodat. Bár bocsánat, persze sajna nem tudom, mi a baj.

galina írta...

Szia Füli, milyen igaz! Kitől van ez az idézet? Néha cerka nincs az íráshoz, néha nem működik az írószerszám, néha meg kiesik az ember kezéből, de azért írni kell.... lehet máshogy is.

galina írta...

Citromfű, néha "tanítómestert" (Castaneda szerint kis zsarnokocskát) néha meg tapasztalatot küld a sors. Most nekem fizikai fájdalom jött, de nem tudom választanám-e helyette a kis zsarnokocskákat? Per pill' ezt sem látom tisztán.

fülike írta...

Nem tudom honnan van. csak úgy hallottam, talán egy filmben. De nagyon megragadt a lényemben.
Csupa jót Neked!